Lunnsgård fodterapi i Coronatider

Lunnsgård fodterapi holder fortsat lukket

Nedlukningen af Danmark og de efterfølgende forlængelser af restriktioner er alle bekendte med – en forlængelse der påvirker en lille virksomhed som Lunnsgård fodterapi i væsentligt omfang.

For 7 år siden kastede jeg mig ud i mit livs eventyr og valgte at blive selvstændig fodterapeut – en livslang drøm var nu blevet en realitet.

Jeg åbnede klinikken uden aftaler i ordrebogen og ingen der havde booket tid til fodbehandling. Nu skulle der arbejdes på at etablere min selvstændige virksomhed.

Tiden efter åbningen bød på en hjertelig velkomst fra såvel lokalmiljøet som nærtliggende byer. Jeg fik hurtigt fyldt op i kalenderen og de første tilbagevendende patienter blev hurtigt en realitet.

Her 7 år efter mit livs største eventyr begyndte står jeg med en stor udfordring.  En udfordring som på ingen måde ikke kan måle sig med den situation hele verden står i netop nu.

Fra den ene dag til den anden stod jeg på det som Statsministeren med rette betegner som ”udbetrådt land”, en situation ingen var forberedte på.

Min virksomhed, Lunnsgård fodterapi skal nok klare den igennem krisen – men der skal arbejdes hårdt.

Jeg møder opbakning fra såvel familie, venner, kunder samt fra Regeringens hjælpepakke til selvstændige, for økonomisk konsekvens har det når man skal lukke sin forretning i opstarten af sin højsæson.

Som en del af sundhedssektoren i Danmark bakker jeg naturligvis 100 % op om alle tiltag der bliver taget i kampen mod Corona – en altødelæggende sygdom som har katastrofale konsekvenser for mange. Lige så længe der er behov for det, holder jeg klinikken lukket, som min indsats mod spredning af Corona.

Når det atter er forsvarligt at åbne op for Lunnsgård fodterapi venter der en tid som kan sammenlignes med da jeg åbnede for 7 år siden – nu skal der arbejdes hårdt for at holde min virksomhed kørende.

Kalenderen skal atter fyldes op og min forretning skal på rette køl igen. Den STORE forskel er mine fantastiske patienter som for manges vedkommende er kommet i klinikken igennem mange år og allerede nu har meldt sin ankomst og står klar til at få professionel fodbehandling og bakke op om Lunnsgård fodterapi.

Jeg sætter STOR pris på de mange hilsner, tanker ja generelt den opbakning I viser – uden den så situationen helt anerledes ud og jeg vil stå langt mere bekymret – det rører mig.